GLUMAČKA PORODICA: Petar Benčina je imao od koga naslijediti talenat - BIGportal.ba
Ex Yu

GLUMAČKA PORODICA: Petar Benčina je imao od koga naslijediti talenat

Petru Benčini je ova poznata glumica tetka

Glumac Petar Benčina bio je uspešan u mnogim glumačkim poduhvatima, međutim, publika ga je posebno zavolela kada je tumačio ulogu doktora u filmu “Toma”.

Benčina je u skladnom braku sa glumicom Tamarom Dragićević, sa kojom ima dvoje dece – sina Lazara i ćerku Stašu.

Ono što malo ljudi zna je da Petar dolazi iz glumačke porodice. NJegova tetka je glumica Branka Pujić, koja je udata za Dragana Jovanovića, sa kojim ima ćerku Anđelu, koja se bavi glumom i pevanjem.

– Moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela – rekla je Branka jednom prilikom za “Glossy”.

S obzirom da je Tamarin brat Miodrag Dragićević, koji se takođe proslavio u glumačkom svetu i oženio koleginicu Oliveru Bacić, mnogi se pitaju kako njihova porodična okupljanja izgledaju i da li su zanimljiva kao što bi se na prvi pogled reklo.

Danas objavljeno

Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Vanja A

Vuk Kostić opet zaljubljen

Vanja A

Glumio je Bećira Kuduza u filmu koji je snimljen po istinitoj priči

Vanja A

Ostavite komentar