Glumac u 95. godini otkrio da je gej - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumac u 95. godini otkrio da je gej

Britanski glumac Stenli Bakster napisao je memoare u kojima je otkrio svoju seksualnu orijentaciju, ali i kako je njegova supruga reagovala na tu situaciju.

Britanski glumac i komičar je odlučio u 95. godini da javno otkrije svoju seksualnu orijentaciju i rekao je homoseksualac. Dugo je bio u braku sa svojom voljenom suprugom koja je ostala s njim iako je znala da on voli isti pol.

Bakster je napisao memoare ”Real Stanley Baxter” u kojim čitaocima otkriva nepoznate detalje svoje intime i piše da kolegama s kojima je glumio i produkcijama s kojima je radio nikada nije otkrio da je homoseksualac i da je tokom cele karijere krio tu informaciju.

Pisao je i o tome kako je njegova seksualna orijentacija uticala na njegov brak sa suprugom Mojrom koja je preminula 1997. godine.

Foto: GettyImages, Evening Standard / Stringer

Još dok je bio u vezi s Mojrom, bio je svestan da voli muškarce, pa kada je ona htela da ozakone svoju vezu on je odlučio da raskine s njom.

Međutim, Mojra je bila uporna i htela je da ostanu zajedno i tada joj je Stenli priznao da je gej.

Bio je uveren da će nakon toga odustati od ideje braka, ali Mojra je svejedno htela da se venčaju – čak je i pretila kako će se baciti kroz prozor ako je ostavi.

Tako su se na kraju venčali, a od početka braka glumac je kući dovodio muškarce uz blagoslov svoje supruge.

B92

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar