6. Januara 2022.

Glumac sa 39 godina mlađom vjerenicom čestitao praznike: “Jel ti to unuka”

Big Portal

Inače, glumac je prije nekog vremena vjerio Emu, a javnost je tada ostala šokirana, jer je ona čak 39 godina mlađa od njega.

Glumac je u julu 2020. godine na svom Instagramu podijelio fotografiju na kojoj grli Emu, a ona pokazuje ruku sa prstenom: “Nešto vrlo posebno dogodilo se ovdje u Švedskoj”, napisao je on tada.

Njihov odnos ostao je misterija i dan-danas, te javnost često kritikuje da fitnes instruktorka podsjeća na Dolfovu stariju kćerku Idu: “Izgledaju kao otac i kćerka, i što je najgore, liči na njegove kćerke”, čest je komentar na mrežama.

Uprkos podrugljivim komentarima na njegovu izabranicu, Dolf tvrdi da su njegove kćerke prihvatile Emu:

“Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo prije nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svjestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, kazati mojim kćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele djevojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne”, rekao je nedavno Dolf.

Takođe, na nedavnim slikama, razlika u godinama je više nego očigledna, pa su ga neki pratioci pitali da li mu je Ema unuka?

https://www.instagram.com/p/CX3tj32KwBP/?utm_source=ig_web_copy_link

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare