19. Juna 2019.

Glumac razbio svoj Bugatti petnaestak minuta nakon što je za auto iskeširao oko 2.000.000$

Big Portal

IAKO se radi o lakšoj nesreći u kojoj je oštećen prednji blatobran, cijena popravke je astronomska.

KOMIČAR i glumac Tracy Morgan razbio je svoj bijeli Bugatti Veyron Grand Sport petnaestak minuta nakon što je za auto iskeširao oko dva miliona dolara. Nesreća se dogodila na Manhattanu kad se na semaforu sudario sa srebrnom Hondom CR-V.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama Morgan je vidno uzbuđen napao vozačicu Honde. Ako mislite da je reakcija bila prenagla, posebno jer su automobili “simbolično” oštećeni, stvari postaju jasnije nakon što se uzme u obzir i tip automobila. Naime, kako analizira magazin The Blast, skupocjeni Bugatti je nakon saobraćajke u startu izgubio oko 200.000 dolara, odnosno bar 10% svoje vrijednosti. Učestvovanje u nesreći je mrlja u dosjeu automobila koja kod ovakvih automobila izrazito ruši cijenu.

https://youtu.be/Qv2FdrRUsUQ

Da stvar bude gora, iako je vozačica Honde izazvala nesreću, njena polisa osiguranja neće moći pokriti ni cijenu popravke Bugattija. Prema dostupnim informacijama, popravak Bugattija vlasniku će izbiti još bar 50.000 dolara. Posljednje glasine govore kako će Morgan prodati auto i pomiriti se s ogromnim gubitkom. Ako se taj scenarij obistini, ispasće da je četvrt sata vožnje Bugattija platio oko pola milijuna dolara.

Index

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare