11. Marta 2020.

Glumac propustio dodjelu nagrada zbog operacije: “Deca su mu najbitnija”

Big Portal

Holivudski glumac je propustio ceremoniju u Londonu i sada se izveštava da je odlučio da ostane u SAD kako bi podržao porodicu nakon što su dve njegove kćerke imale operacije.

Prvobitno je naveo “porodičnu obavezu” zbog svoje odluke da preskoči događaj, a sada Pejdž siks navodi da je glumac bio pored kreveta njegove ćerke.

Izvor blizak slavnoj porodici je dodao: “Deca su mu najbitnija”.

Ove vesti dolaze nakon što je Bredova bivša supruga Anđelina Džoli potvrdila da najstarija ćerka Zahara, stara 15 godina, često odlazi u bolnicu poslednjih nekoliko meseci zbog niza operacija.

Anđelina je otkrila i da je njena mlađa kćerka Šajlo, koja ima 13 godina, takođe primljena u bolnicu zbog operacije kuka, prenosi Miror.

Objasnila je: “Poslednja dva meseca sam provela u bolnicama sa najstarijom kćerkom, a pre nekoliko dana gledala sam kako njena mlađa sestra ide pod nož na operaciju kuka. “

Bred Pit osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca na dodeli BAFTA za ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, a njegova koleginica iz fima Margo Robi primila je nagradu u njegovo ime.

Bred Pit i Anđelina Džoli su se venčali 2014. godine, a razveli dve godine kasnije, a zajedno imaju četvoro usvojene dece i troje biološke dece.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare