Glumac priznao da je propao zbog ljubavi: "Ona je imala 16, a ja 50 godina" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumac priznao da je propao zbog ljubavi: “Ona je imala 16, a ja 50 godina”

Glumac Dag Hačinson priznao je da mu je propala karijera zbog tinejdžerke Kortni Stoden u koju se zaljubio, a onda je i oženio kada je imao 50, a ona 16 godina.

Glumac iz “Zelene milje” u intervjuu za “Fox News” otkrio je kako je završio na holivudskoj crnoj listi nakon što je njegova veza sa 16-godišnjakinjom izašla na videlo. Hačinson se sada sprema da objavi memoare u kojima navodno detaljno opisuje sve šta se dogodilo.

Inače, njihov brak okončan je tek početkom ove godine. Danas 59-godišnji Hačinson kaže kako je pretpostavio da će razlika od 34 godine privući pažnju, ali je bio šokiran kada mu je profesionalan život zbog toga trpeo.

Hačinson je istakao da su ga zbog braka sa tinejdžerkom izbegavale kolege, a ova veza uticala je na njegov odnos sa prijateljima i porodicom.

“Ona je imala 16, a ja 50 pa sam znao da će to privući pažnju, ali nisam znao kakav će utiecaj zaista imati”, rekao je Dag.Embed from Getty Images

“Nisam shvatao da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi reditelja”, istakao je on.

Kaže da ne žali zbog te veze, iako je ona uticala na njegov profesionalni život. Kaže da je uništio karijeru zbog ljubavi, a sada samo govori istinu.

“Izgubio sam porodicu i prijatelje. Bio sam odjednom na Titaniku i svi su bežali osim mene i Kortni. Ne žalim ni za čim. Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Kortni”, rekao je Hačinson koji je nakon prekida sa Kortni bio u teškom finansijskom stanju.

Njegova, sada već bivša žena, se nakon razvoda od glumca pohvalila na društvenim mrežama.

“Službeno sam razvedena danas”, napisala je Kortni u januaru, a nakon nekoliko dana objavila je i fotografiju u bikiniju uz hešteg #divorcebody.

https://www.instagram.com/p/B7_o3YbBApq/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B79WpwzBc2W/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar