Glumac o ljubavi sa 9 godina starijom koleginicom: Mislila je da je zafrkavam - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumac o ljubavi sa 9 godina starijom koleginicom: Mislila je da je zafrkavam

Glumac Momčilo Otašević otkrio je detalje početka ljubavi sa svojom izabranicom Jelenom Perčin.

Otašević je s Jelenom Perčin dobio dvoje dece, a sada je u intervjuu za hrvatske medije ispričao da nijedno od njih dvoje nije ni pomišljalo na to da će završiti zajedno.

Momčilo i Jelena su se upoznali na snimanju serije „Zora dubrovačka“, a na pitanje da li je mogao da zamisli da će mu upravo taj projekat doneti ljubav, brak i decu, glumac kaže:

“Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem ’90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao”, rekao je glumac za 24sata.hr.

Kada je pak posao u pitanju, glumac iskreno kaže da je veoma samokritičan, te da se retko dogodi da je sasvim zadovoljan urađenim.

“Retko što od mog rada meni se kao gledaocu svidi. Uvek nađem milion mana i problema. Srećom, sapunica je jedini format u kojem se sve može korigovati. Od 22. godine shvatam ih kao genijalni trening. Spremile su me za bilo koji projekat. Na filmu nema popravljanja, šta si snimio, snimio si. I u teatru, koji mi je najdraži, odigraš i ćao. To je to. U tom trenutku, istina, daješ svu snagu, krv i meso i ostaviš publici da sudi. Nema popravljanja”, zaključuje Otašević.

Foto: Nemanja Jovanović / TOMISLAV MILETIĆ

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Jovana Jeremić iznijela šok tvrdnje “Objaviću spisak voditeljki koje se bave prostitucijom”

V.R.

Pjevačica pokazala tijelo u 50. godini, komplimenti pljušte!

V.R.

Sindi Models ne odustaje od atraktivnih izdanja: “Savršenstvo bez mane”

V.R.

Ostavite komentar