Glumac Momčilo Otašević na crvenom tepihu sa roditeljima - BIGportal.ba
Ex Yu

Glumac Momčilo Otašević na crvenom tepihu sa roditeljima

Na crvenom tepihu u Puli Momčilo Otašević imao je najbolju pratnju, pohvalio se i svojim pratiocima sa kim je došao i oduševio mnoge.

Na svom Instagram profilu poznati crnogorski glumac, kojeg je hrvatska publika imala priliku da gleda u mnogim serijama, od „Kud puklo da puklo“, do “ Drugo ime ljubavi’, pa do aktualne „Dar Mar“ serije, pohvalio se kako je ovoga puta na Filmski festival u Puli je odlučio da povesde svoje roditelje, koji su mu tokom godina bila najveća podrška

Glumac je pokazao da mu je poodica najvažnija. Zvezda u mnogim hrvatskim humorističnim serijama, pokazao je još jednom, kada se na svom Instagram profilu pohvalio najboljim društvom koje je poveo na crveni tepih u Pulu.

Naime, tamo je održana svetska premijera akcioske komedije Stanislava Tomića „Po tamburi“ , u kojem glumi i Momčilo Otašević, stoga je ovo bila jedinstvena prilika da svoje roditelje povede na događaj.

Momčilo je s majkom i ocem pozirao pred okupljenim fotografima, a potom je zajedničku fotografiju postavio na Instagram i uz nju napisao: „Ono kad izvedem roditelje na Pula Film Festival“. – piše Portal T

Uz Momčila odevenog u traperice i zelenkastu košulju, u kombinaciji sa starkama dok je njegova majka na premijeri se pojavila u tamnoj haljini na preklop i baletankama sa zanimljivim detaljem, dok se otac, po uzoru na sina, odlučio za ležernu kombinaciju tamnih pantalona i mokasina uz belu lanenu košulju preko koje je u istoj boji prebacio pulover.

 
Foto: Zoran Lončarević
 
Izvor: Nova

Danas objavljeno

Nina Badrić zablistala u ležernoj kombinaciji, uporedili je s Monikom Beluči

Vanja A

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Ostavite komentar