13. Maja 2020.

GLUMAC KUPIO IMANJE NA SELU Miloš Biković gradi kuću, a ovaj kolega će mu biti komšija

Big Portal

Osim nekoliko ari zemlje, Miloš Biković je kupio staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana uveliko priprema teren za izgradnju novog doma, piše Alo.

– Biković je dio karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da posjeti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedjelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu – naveo je izvor ovog lista i dodao:

– Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mjestu početi radovi na izgradnji nove.

Kako se navodi, popularni glumac, koji inače živi na relaciji Beograd – Moskva, planira da svaki slobodan trenutak provodi u novoj kući, daleko od gradske vreve.

Biković za sada ne želi da komentariše ove navode.

– Nemam komentar, hvala na razumijevanju – rekao je glumac za gorepomenuti medij.

Miloš Biković je, kako se nedavno pisalo, proveo dio karantina u Manastiru Jovanja kod Valjeva, a komšija na novom imanju biće mu kolega Nenad Jezdić, koji već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gdje se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare