Glumac izgubio borbu sa kancerom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumac izgubio borbu sa kancerom

Glumac Nikolas Tući je preminuo u 38. godini života, nakon borbe sa kancerom.

Tući je bio najpoznatiji po ulogama u Netfliksovim filmovima “You’re Next” i “Channel Zero”

Njegov otac je ovu vest objavio na društvenim mrežama, dodavši kako je Nikolas bio dovoljno hrabar da sve zadrži u privatnoj sferi, kako bolest ne bi uticala na njegov posao.

“Nik je odlučio da svoju bolest drži podalje od javnosti kako bi mogao da ispunjava svoje profesionalne i umetničke snove što je duže moguće. U svojoj poslednjoj godini života, uspeo je da radi posao koji je toliko voleo”, glasio je deo poruke.

“Onima sa filma, televizije i iz pozorišta… Hvala vam na ohrabrivanju i podršci za Nika. Hvala i onima koji su uživali u Nikovom radu na ekranu i pozorišnoj sceni, jer su podstakli njegov talenat i cenili njegov trud”, zaključio je Tućijev otac.

Njegova koleginica Barbara Krempton bila je među prvima koj su mu odali počast, prenosi Mirror.

“Počivaj u miru, dragi prijatelju. Imala sam sreću da dva puta radim sa njim. Imao je neverovatno dragu i duboko osećajnu dušu. Prebrzo je otišao, ali zauvek je ostavio trag u našim srcima”, deo je poruke koju je ona ostavila.

Izvor. B92

Danas objavljeno

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Nijansa zbog koje žene izgledaju prirodno i prefinjeno – ova boja kosa je najveći trend sezone

V.R.

Ostavite komentar