Glumac dobio još jedno dijete, javnost na njega baca jezive kletve - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumac dobio još jedno dijete, javnost na njega baca jezive kletve

Chris Pratt (42) i njegova supruga, kći slavnog glumca Arnolda Schwarzeneggera, Katherine dobili su drugo zajedničko dijete.

Prattu je to treće dijete dok je Katherine drugo, a glumac je otkrio da su dobili još jednu kćer.

– Tako smo uzbuđeni jer je rođena naša druga kći, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt, napisao je.

– Mama i beba su odlično. Mi smo više nego blagoslovljeni i zahvalni. S ljubavlju Katherine i Chris, dodao je.

Podsjetimo, Pratt je prošle godine zahvalio supruzi Katherine što mu je rodila ‘zdravo dijete’, a ovu izjavu mnogi su protumačili kao javno blaćenje Anne Faris s kojom je nekad bio u braku i koja mu je rodila sina Jacka (9) koji ima velike probleme sa zdravljem.

– Sin Chrisa Pratta i Anne Faris rođen je s moždanim krvarenjem koje je ostavilo neizbrisive posljedice na njegovo zdravlje i pokretljivost. No, vrlo je važno da se sada hvali da konačno ima zdravo dijete. Chris Pratt je običan ološ’ samo je jedan od komentara koji se tada mogao pročitati ispod sporne fotografije, a kritike su se samo redale.

Da stvar bude gora, glumac se tada pokušao opravdati, ali je izazvao još veći bijes, jer se njegovo ‘pokajanje’ više odnosilo na to što nije mogao trčati jer se zbog svega osjećao ‘depresivno i tužno’. Bijes ljudi nije popuštao ni kada se saznalo da čeka drugo dijete s Katherine, a pojedinci su išli toliko daleko da su mu poručili da je ‘karma ku**a te da ‘moli Boga da ne doživi istu sudbinu s drugim djetetom’.

Sada se na internetu mogu pročitati i jezive kletve u kojima mu pojedini poručuju ‘da će ga stići njegove riječi’, a čak su i novorođenoj bebi željeli da doživi istu sudbinu kao njen stariji brat.

No drugi ističu da koliko god je neko povrijeđen određenim postupkom takvo ponašanje apsolutno nije dopustivo. Glumac se nakon skandala rijetko pojavljuje u javnosti, a primjetan je i broj kilograma koje je dobio.

Zbog svega se na mrežama moglo pročitati kako sada nije ni ‘l’ od ljepotana kakav je bio ranije, a proširila se i priča kako ga nakon svega niko nije želio angažirati, odnosno da se čekalo da se skandal ‘slegne’. Hoće li se Pratt doista uspjeti ‘oprati’ od pogreške, ostaje za vidjeti, no sudeći po komentarima na mrežama, za sada se čini da mu internet ne oprašta.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Kameron Dijaz se vraća glumi, evo koja holivudska faca je na to uspjela nagovoriti

Vanja A

Slatkovodna jezera širom svijeta isparavaju brže nego što se mislilo

Vanja A

Ove boje se idealno slažu sa drvenim namještajem i podom

Vanja A

Ostavite komentar