3. Novembra 2019.

Glumac Danijel Krejg bogatiji od Džejmsa Bonda: Evo koliko novca mu je donijela poznata uloga

Big Portal

Glumac je poznat i po ulogama u filmovima “Defiance”, “The girl with dragon tatoo” i “Logan Lucky”, ali ćemo ga uvek pamtiti po ulozi hrabrog agenta 007.

Danijel se pojavio u 4 nastavka o agentu Džejmsu Bondu, a njegov peti film “No Time to Die” pojaviće se 2020. godine. Evo šta smo do sada mogli da saznamo o njegovoj plati za ulogu u ovoj franšizi i koliko je glumac zapravo bogat.

Prvi njegov film u kome glumi poznatog agenta “Casino Royale” koji se pojavio u bioskopima 2006. godine zaradio je 599.045.960 dolara i tako ostvario najveću zaradu u franšizi sve dok ga 2012. godine nastavak “Skyfall” nije nadmašio i zaradio preko milijardu dolara prikazivanjem širom sveta.

Njegovo bogatstvo značajno je poraslo nakon što je počeo da glumi Džejmsa Bonda. 2015. godine našao se na Forbsovoj listi najplaćenijih glumaca sa zaradom od 27 miliona dolara za film “Spectre”. Bio je jedan od najplaćenijih glumaca i u 2012. i 2015. godini.

Dok zarađuje oko 25 miliona dolara po filmu o Džejmsu Bondu, 2016. godine nakon snimanja filma “Spectre” pričalo se o tome da je dobio ponudu od 150 miliona da snimi još dva filma o agentu 007, piše Mens Health. Nakon nastavka “No Time to Die” on će biti treći glumac odmah posle Rodžera Mura i Šona Konerija koji je najduže glumio poznatog agenta u franšizi.

Glumac je poznat i po njegovom dobrotvornom radu pa je tako 2015. godine proglašen globalnim zagovornikom za uklanjanje mina i eksplozivnih naprava.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare