Glumac "Čuvara plaže" napustio Holivud i postao građevinac - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Glumac “Čuvara plaže” napustio Holivud i postao građevinac

Glumac Dejvid Čarvet najpoznatiji po ulozi Meta Brodija u popularnoj seriji iz 90-ih “Čuvari plaže”, nakon 20 uspješnih godina u Holivudu, odlučio je sve da napusti i započne potpuno novi život. Sada je otkrio šta je podstaklo njegovu radikalnu odluku.

Osim glumačke, Dejvid je gradio i uspješnu muzičku karijeru. No, sve to ga nije ispunjavalo.

“Prije nego što sam dobio svoje prvo dijete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovno mogao. Jednostavno nisam želio da snimam u Kanadi, pjevam u Evropi. Želio sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želio sam da budem dobar otac i budem tu za svoju djecu svaki dan i uvijek kada im zatrebam”, kazao je u intervjuu za strane medije.

“Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kod kuće kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i djeca probude”, dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa svjetlima reflektora. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog loših majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

“Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao da napravim još jednu takvu. Tako se rodila ideja”, prisjetio se.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Holivuda.

(b92)

Danas objavljeno

Oboren dosadašnji rekord “Potere”

Vanja A

Fil Kolins i Genesis zaradili 300 miliona dolara

Vanja A

Dua Lipa uhvaćena u zagrljaju sa 11 godina starijim voditeljem

Vanja A

Ostavite komentar