15. Marta 2022.

Glumac “Čuvara plaže” napustio Holivud i postao građevinac

Big Portal

Osim glumačke, Dejvid je gradio i uspješnu muzičku karijeru. No, sve to ga nije ispunjavalo.

“Prije nego što sam dobio svoje prvo dijete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovno mogao. Jednostavno nisam želio da snimam u Kanadi, pjevam u Evropi. Želio sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želio sam da budem dobar otac i budem tu za svoju djecu svaki dan i uvijek kada im zatrebam”, kazao je u intervjuu za strane medije.

https://www.instagram.com/p/CMhUApsL1uz/?utm_source=ig_web_copy_link

“Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kod kuće kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i djeca probude”, dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa svjetlima reflektora. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog loših majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

“Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao da napravim još jednu takvu. Tako se rodila ideja”, prisjetio se.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Holivuda.

(b92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare