Glavna zvijezda Instagrama: Šerifovićka se skinula u bikini - BIGportal.ba
Ex Yu

Glavna zvijezda Instagrama: Šerifovićka se skinula u bikini

Članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović dala je sebi oduška, te je sa svojim takmičarima na odmoru.

Pobjednik muzičkog takmičenja Mahir Mulalić usnimio je svoju mentorku u bazenu, u kupaćem kostimu, a kadrovi su potpuni hit, budući da je Šerifovićevu retko ko mogao viđati u ovom izdanju.

Dok je Marija uživala i baškarila se u bazenu, Mahir je iskoristio taj trenutak i snimao je.

Kao što se iz priloženog može vidjeti, ona se na ivici bazena sunča i uživa uz muziku, a kada je vidjela da je „glavna zvijezda Instagrama“, ona je odmah nabacila osmijeh na lice i mahala u kameru dok ju je Mulalić snimao.

– E pa, dragi ljudi došli smo do kraja. Pobjednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2019/2021 je Mahir Mulalić. Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vrijeme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate! Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i posljednje ujedno i najvažnije – iskreno ste se radovali tuđem uspjehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna! – napisala je Marija u opisu fotografije sa Mulalićem i tagovala članove svog tima koji su došli do finala.

Izvor: 24sedam.rs

Danas objavljeno

Duško Tošić slavio rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Vanja A

Branka Lazić: Rano je da Darko i Barbara dobiju bebu

Vanja A

Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Vanja A

Ostavite komentar