Glavna tema u Kataru: Stižu dobre vijesti sa treninga Srbije! FOTO - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

Glavna tema u Kataru: Stižu dobre vijesti sa treninga Srbije! FOTO

Fudbaleri Srbije upravo u ovim momentima odrađuju posljednji zvanični trening pred prvi meč na Svjetskom prvenstvu protiv Brazila.

Taj susret o kome priča cela Doha igra se u četvrtak od 20.00 po srpskom vremenu i biće poslednji u prvom krugu grupne faze.

Budući da su pre “orlova” trening odradili reprezentativci Brazila u neposrednoj blizini, samo 200 metara dalje, brojni brazilski, ali inostrani novinari su jurili srpske predstavnike medija sa istim pitanjima – hoće li igrati Aleksandar Mitrović i Filip Kostić.

Odgovor smo, reklo bi se, dobili upravo na treningu Srbije koji je počeo u 17.30 po srpskom vremenu. I imamo dobre vesti!

Foto: SS/B92.net

Da, i Mitrović i Kostić su radili punom snagom sa ostatom tima, a novinari su imali priliku da u uvodnih 15 minuta prisustvuju “ševi” u kojoj su učestvovali i napadač Fulama i krilni fudbaler Juventusa.

Ostaje da vidimo u kojoj će ih meri Dragan Stojković koristiti u četvrtak uveče, odnosno, da li će ih odmah gurnuti u vatru protiv Brazilaca ili će ih čuvati za nastavak meča.

U svakom slučaju, slike sa treninga su pred vama i – ohrabrujuće su!

Foto: SS/B92.net
Foto: SS/B92.net
Foto: SS/B92.net

B92.

Danas objavljeno

“Novak je otišao na sprat više”

Zeljka

Nova vizija Superlige: 80 klubova!

Zeljka

Nevolje u raju: Pogledajte kako bi izgledala ljestvica Premiershipa ako bi City izgubio isti broj bodova kao Juventus

M.

Ostavite komentar