"Glasajte pažljivo, posljedice će biti važne" - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

“Glasajte pažljivo, posljedice će biti važne”

Ilon Mask, koji je ovih dana postao najveći deoničar u Twitteru, objavio je anketu na popularnom sajtu u kojoj od korisnika traži da glasaju da li žele taster za izmenu tvitova (edit).

On je u anketi namerno pogrešno napisao “yse” i “on”, što može delovati kao šala sve dok ne vidite da je anketu retvitovao izvršni direktor Twittera Parag Agraval.

“Posledice ove ankete će biti važne. Molim vas glasajte pažljivo”, istakao je Agraval. Njegov komentar sugeriše da bi rezultati ankete mogli da dovedu do konačnog impelementiranja tastera za izmenu tvitova na društvenoj mreži.

Veliki broj Twitter korisnika već godinama traži dodavanje “edit” tastera, ali je Twitter bio uporno otporan na te zahteve. Sada bi Mask, koji je aktivan i glasan na Twitteru još i pre nego što je kupio akcije u kompaniji, mogao služiti kao katalizator da kompanija promeni svoj stav.

Ostaje da se vidi da li će Twitter odmah početi da radi na ovoj funkciji, ukoliko opcija “yse” pobedi. Zanimljivo je da je 1. aprila Twitter objavio da radi na “edit” tasteru, ali je to bila prvoaprilska šala.

Danas objavljeno

Istražuju se tvrdnje o curenju telefonskih brojeva WhatsApp korisnika

Vanja A

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Vanja A

Musk moli korisnike Twittera da budu aktivniji: Uključite se u javnu raspravu

Zeljka

Ostavite komentar