Gladni ste i nostalgični? Ova djevojka pravi najbolju Dizni hranu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Gladni ste i nostalgični? Ova djevojka pravi najbolju Dizni hranu

Da li ste ikada poželeli da probate hranu iz Dizinijevih animiranih filmova? Ako jeste, ova mlada devojka je uspela da na specifičan način napravi većinu Diznijevih jela, koju je većina, tokom perioda svod odrastanja, gledala na televizijskim ekranima.

Njeni pratioci nagovaraju je da otvori “Dizni” restoran, gde bi pripremala i služila sva ova jela, koja bi goste vraćala u detinjstvo, prenosi UNILAD.

Gabrijel Vilijams, koja sebe opisuje kao “originalnu kreatorku hrane iz Diznijevih’ filmova“, uspela je da spoji svoje dve, naizgled, različite ljubavi.

Ova devojka je ljubav prema kuvanju spojila sa ljubavlju prema “Dizni” animiranim filmovima, pa je tako počela da priprema jela iz animiranih filmova, koja su obeležila naše detinjstvo – “ratatui” iz istoimenog filma, picu sa sirom, razne kolačiće, sladoled od mente iz “Lilo i Stič”, karamelizovane jabuke iz filma “Začarana”, ali i mnoga druga.

Nakon što je pripremila mnoštvo ovih jela, počela je da pravi i neka iz drugih popularnih filmova, poput ružičasto-zelene torte iz “Harija Potera”. U nastavku teksta, pogledajte samo neke od njenih kreacija.

https://www.tiktok.com/share/video/6949319731451104517?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2F&referer_video_id=6958555667032558854&refer=embed
@gabby.jaye

Not Disney related, but I am in HEAVEN after perfecting my copycat Popeyes spicy chicken sandwich recipe! #fyp #foryoupage #popeyes #chickensandwich

♬ Dancing Cheek To Cheek – Fred Astaire & Ginger Rogers

Danas objavljeno

Muškarac koji je pucao na šetača pasa Lejdi Gage osuđen na 21 godinu zatvora

Vanja A

Bil Kozbi ponovo optužen za seksualno zlostavljanje, negirao sve navode

Vanja A

Za šta možeš koristiti ulje eukaliptusa i koje su mu prednosti?

Vanja A

Ostavite komentar