Gimnastičar dokazao da kreveti u olimpijskom selu mogu da izdrže seks - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Gimnastičar dokazao da kreveti u olimpijskom selu mogu da izdrže seks

Irski gimnastičar Ris Maklenegan razbio je mit o tome da su organizatori Olimpijskih igara u Tokiju, sa ciljem da smanje seksualne odnose između sportista, u sobe postavili krevete od kartona, koji jedva mogu da izdrže njihovu težinu.

Uprkos tome što je na Olimpijskim igrama sport na prvom mestu, opšte je poznata činjenica da su seksualni odnosi veoma česti u atletskom selu. Ne mora se biti genije da zamislite šta će se desiti kada mlade, zdrave ljude u najboljoj telesnoj formi stavite na ograničeni prostor.

Ipak, na koncu pandemije koronavirusa narativ se malo promenio. Domaćini su zabranili publiku na stadionima, a sportisti ne smeju da izlaze iz olimpijskog sela dok traje takmičenje i mole se da se socijalno distanciraju.

Jedna od uobičajenih zanimljivosti vezanih za OI je broj kondoma koji se podeli atletama. Organizatori u Tokiju planiraju 160.000 komada, odnosno 14 po sportisti.

https://twitter.com/Paulchelimo/status/1416240846039523331?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1416240846039523331%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fzivot%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2021mm%3D07dd%3D19nav_id%3D1892701

Ako vam to deluje kao mnogo, to je ništa u poređenju sa brojem koji je podeljen u Riju 2016. godine – 450.000 kondoma.

Počele su da kruže i glasine da su u sobama olimpijskog sela postavljeni slabašni kreveti od kartona kao jedan od načina da onemogući sportiste da u njima imaju seksualne odnose.

Teoriju o anti-seks krevetima podgrejao je i američki dugoprugaš Pol Kelimo, koji je u jednom od tvitova postavio fotografije soba i kreveta.

Međutim, irski gimnastičar Ris Maklenagan postavio je snimak na društvenim mrežama u kojem razbija mit o slabašnim anti-seks krevetima.

“U današnjoj epizodi lažnih vesti sa Olimpijskih igara – anti-seks kreveti. Navodno su napravljeni da puknu pod iznenadnim pokretima. Sve je laž. Lažne vesti”, rekao je Irac skačući po krevetu.

Danas objavljeno

Nakon 20 godina od razvoda Nikol Kidman progovorila na ovu temu

V.R.

Vjerovali ili ne: Kriptovalutama sada trguje i – hrčak, a već ima impresivne rezultate

V.R.

Strašni detalji iz života Britni Spirs: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke

V.R.

Ostavite komentar