“Giljotina” za Vendi Vilijams zbog komentara o Britni Spirs - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Giljotina” za Vendi Vilijams zbog komentara o Britni Spirs

Čini se da je podrugljivim komentarima popularne voditeljke Vendi Vilijams došao kraj, ili tako barem tvrde ogorčeni fanovi Britni Spirs kojima je posljednja emitovana epizoda njenog šou programa bila i više nego mučna.

Naime, Vendi Vilijams je u poslednjoj emitovanoj epizodi svog šou programa komentarisala nedavno objavljeni dokumentarac “Framing Britney Spears”, izjavivši, na iznenađenje mnogih, da podržava oca pop zvezde – Džejmija Spirsa, te da smatra da je Sem Asagi, dečko Britni Spirs, sa njom samo zbog novca.

“Tako meni izgleda, sve mi ovo deluje prililno sumnjivo”, rekla je Vilijams u programu.

Fanovi pop zvezde su njen komentar okarakterisali kao mizogen i uvredljiv, te su zahtevali da Vendi bude “cancelovana”, nakon čega je usledio i viralni hešteg “Giljotina za Vendi Vilijams”.

Naravno, ne radi se o pravoj giljotini.

U pitanju je trending hešteg koji je postao popularan u martu 2020. godine, pogotovo u SAD, kada je veliki deo tamošenje javnosti na Tviteru zahtevao “giljotinu” za holivudske zvezde koje su tokom pandemije bile zaštićene u svojim vilama, a veliki deo radničke klase je ostao bez posla, na ulici.

Cancel kultura nije nepoznanica za američke zvezde. Do sada je cancelovano nekoliko desetina javnih ličnosti koje su, prema rečima fanova i poznavaoca pop kulture, imali uvredljive ili neprimerene komentare i postupke. Na njihovoj meti se između ostalog našao i Nial Horan, nekadašnji član benda One Direction.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Astrolozi predviđaju četiri “opasna” dana u februaru

Vanja A

Dron s kobasicom spasio psa od nadolazeće plime

Vanja A

Besprijekoran stil princeze Diane

Vanja A

Ostavite komentar