Gigabyte ima novi, M32Q gejming monitor - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Gigabyte ima novi, M32Q gejming monitor

Gigabyte je objavio novog člana u okviru svoje M serije gejming monitora – Gigabyte M32Q.

 Gigabyte ima novi, M32Q gejming monitor


M serija je dizajnirana kako bi poboljšala produktivnost, a istovremeno omogućava ultra brz gejming i poboljšano iskustvo prikaza zabavnog sadržaja.

M32Q karakteriše 32-inčni ravan displej, sa QHD rezolucijom, SuperSpeed IPS panelom koji nudi 1ms GTG odziv i 165Hz (OC 170Hz) osvežavanje. Dostupna je podrška za 8-bitne boje, i širok spektar koji pokriva 94% DCI-P3/ 120% sRGB gamuta. VESA sertifikovani DisplayHDR 400 omogućava odličan kvalitet slike za gejming i pregled sadržaja.

gig2_134.jpg


Ostale funkcije Gigabyte M32Q monitora uključuju novi Aim Stabilizer Sync za smanjenje pozadinskog zamagljenja i omogućavanje V-Sync tehnologije; Eagle Eye za podešavanje veličine ekrana i zoom-in stipe za poboljšanje mogućnosti nišanjenja u FPS igrama. Još jedna funkcija je “6 axis color control”, koja omogućava podešavanje crvene, zelene, plave, zelenkasto-plave i purpurno crvene boje individualno kako bi se preciznije prikazivao spektar boja.

Monitor ima i ugrađene stereo zvučnike, USB Type-C portove za povezivanje i punjenje eksternih uređaja, kao i zaštitu očiju sa TÜV Rheinland i Eyesafe sertifikatima.

Izvor: TechPowerUp

Danas objavljeno

Šta nam donosi 8K tehnologija?

Vanja A

Nintendo 64 igre stižu na Switch konzolu

Vanja A

Sve o novoj GoPro HERO10 Black kameri koja pruža vrhunski kvalitet slike

Vanja A

Ostavite komentar