Gibonni svoju suprugu poznaje još od djetinjstva, a pogledajte kako ona izgleda - BIGportal.ba
Ex Yu

Gibonni svoju suprugu poznaje još od djetinjstva, a pogledajte kako ona izgleda

Zlatan Stipišić Gibonni dugo godina je jedna od najpoznatijih ‘faca’ s regionalne estrade i malo je onih koji ga ne bi prepoznali sve i da ne vole njegovu muziku, ali njegova supruga Sanja druga je priča.

Iako je preko 20 godina u braku s jednim od najpopularnijih pjevača u regiji, samozatajna Sanja se drži podalje od svjetla reflektora i bliceva fotoaparata, a u javnosti je viđamo iznimno rijetko pa mnogi vjerovatno ne znaju ni kako ona izgleda.

Sanju Gibonni poznaje od svoje desete godine, kad su bili komšije u Splitu, a vjenčali su se devedesetih. Koliko je škrt na detaljima svog privatnog života najbolje ilustrira činjenica da ni u vlastitoj biografiji pod nazivom ‘Tajna vještina’ o njihovom vjenčanju nije otkrio ništa osim da je bilo ‘skromno i diskretno’.

Vjenčanje je održano u zagrebačkoj Dubravi, a sa Sanjom Gibonni ima troje djece. Gibonni o svojoj supruzi ne govori često ni u intervjuima, no ne skriva da je sretan što ju je uspio pronaći.

IZVOR: ŽELJKO HLADIKA/PIXSELL

– Mi smo jednostavno ljudi koji smo se našli puno prije nego se meni dogodila popularnost i imamo odnos koji je totalno atipičan, puno zdraviji i da se tako izrazim i iskreniji. Imao sam sreću što sam upoznao takvu ženu, rekao je za IN Magazin prošle godine.

– Stvorili smo odnos koji se temelji na ljubavi i povjerenju. Sve što imamo dogodilo nam se iz dugog poznanstva i nikada nismo imali potrebu lagat jedno drugo, niti da glumimo, rekao je u jednom ranijem intervjuu.

IZVOR: GRGO JELAVIC/PIXSELL

Otkrio je i da je na početku njihove veze, dok je bio na početku karijere, Sanja bila ta koja ih je uzdržavala, što je njemu, kako je ispričao, zasmetalo jer je kao muškarac osjećao potrebu da pridonosi, a zbog toga je naposlijetku pristao i kolegama pisati pjesme kojih se tad sramio.

Inače, tako je nastala i pjesma ‘Zašto praviš slona od mene’ Dine Dvornika koju Gibonni nije želio potpisati, pa je zbog toga ostao bez tantijema kad je pjesma postala veliki hit.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Preminuo Igor Starović, pjevač grupe “Divlji kesten”

Vanja A

Goca Šaulić otvorila dušu, najviše žali što pjevač nije dočekao ovo

Vanja A

Mirjana Karanović ponosno pokazala majku

Vanja A

Ostavite komentar