Georgina pokazala unutrašnjost impresivne garaže u kojoj Ronaldo čuva "čuda" od automobila - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Georgina pokazala unutrašnjost impresivne garaže u kojoj Ronaldo čuva “čuda” od automobila

Kristiano Ronaldo od početka fudbalske karijere važi za velikog zaljubljenika u skupocjene automobile, a u Netfliksovoj seriji “Ja sam Georgina” njegova supruga je pokazala unutrašnjost garaže u kojoj se nalaze “čudovišta” vrijedna 17 miliona funti.


Na platformi Netfliks u posljednjem periodu popularan je dokumentarni serijal o Georgini Rodrigez, suprugi jednog od najboljih fudbalera koje je svijet ikada vidio.

U filmu je Georgina otkrila mnogo zanimljivosti iz privatnog života, a u jednoj od epizoda pokazala je unutrašnjost skupocjene garaže portugalskog fudbalera. U njoj su automobili ukupne vrijednosti 17 miliona funti.

Jedna scena filma snimljena je u garaži, a gledaoce je privuklo sve ono što krasi ovaj objekat u Madridu. Riječ je o jednoj od ukupno tri garaže koje portugalski fudbaler posjeduje.

U krupnom kadru vidi se njegov najskuplji automobil Bugati Čiron koji vrijedi dva miliona funti. Također, tu je i MekLaren Sena napravljen u čast legendarnog vozača Formule 1, ali i Ferari 599 GTO vrijedan 750.000 funti.

U nastavku priloga vidi se Rols Rojs Kulinan vrijedan 300.000 funti, kao i Rols Rojs Fantom (500.000 funti).

S druge strane video snimka su Bugati Veron (1,5 miliona funti), bijeli Mercedes-Benz S65 AMG (200.000), narandžasti MekLaren MP4-12C (220.000), Lamborgini Aventador (270.000) i Merc G-Vagon Brabus (600.000) kojeg je dobio na poklon od Georgine.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Katastrofe iz Kana – izdanja koja su izazvala šok i nevericu

Zeljka

Stručnjaci riješili zagonetku roditeljima – šta da radite kada djeca neće da jedu povrće

Zeljka

Više od 100 Amerikanaca kampovalo ispred suda da podrži Džonija Depa

Zeljka

Ostavite komentar