Georgina otkrila kako je živjeti s Ronaldom: Nekad jedva čekam da ode da se najedemo - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Georgina otkrila kako je živjeti s Ronaldom: Nekad jedva čekam da ode da se najedemo

Georgina Rodriguez otkrila je u svom dokumentarcu ‘I am Georgina’ kakav je Cristiano Ronaldo kada se kamere ugase.

Život 26-godišnje Georgine Rodriguez, zaručnice Cristiana Ronalda (36) ispunjen je luksuzom koji uključuje skupa putovanja i garderobu punu poznatih brendova.

Zahvaljujući nogometašu je dobila milione pratitelja na Instagramu i postala influencerica te skupo naplaćuje reklame na Instagramu. Uz sve to Cristiano joj daje mjesečni džeparac od 100.000 eura, kako tvrde strani mediji.

U svom dokumentarcu ‘I am Georgina’ otkrila je da nije baš sve tako kako javnost misli. Rekla je da željno ičekuje vjenčanje s nogometašem, a progovorila i o tome kakav je Ronaldo kad se kamere ugase.

– Cristiano je super tata i najbolji suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuha. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad ja kuham. Kad njega nema, priuštimo sebi neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Cristiano pojede pizzu, ali samo jednom sedmično nakon čega odradi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode, ispričala je Georgina.

Otkrila je i još nešto.

– Da ste Cristiano Ronaldo, biste li promijenili sijalicu koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke plafone? Bolje ne. Neka pazi na sebe i posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i porodicu’, rekla je manekenka koja bi u budućnosti trebala uzeti nogometaševo prezime.

Nakon toga su mnogi komentirali da njen život nalikuje zlatnom kavezu.

Izvor: story.hr

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Ovo je najizazovnija baka na svijetu

Vanja A

Rečenica koju ne bi trebalo da izgovorite jer ćete dobiti neprijatelja

Vanja A

Ostavite komentar