Genijalan glumac improvizovao ove scene: "Svi smo ga u čudu posmatrali" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Genijalan glumac improvizovao ove scene: “Svi smo ga u čudu posmatrali”

Film Džoker izazvao je različite reakcije gledalaca, a na putu je da ostvari zaradu veću od 900 miliona dolara na svjetskom nivou.

Sve je to, smatra se, zbog genijalnog performansa Hoakina Finiksa, koji je, otkrivaju producenti i reditelji, improvizovao nekoliko scena u ovom filmu.

Finiks je u svakoj sceni dao svoj maksimum kako bi što uverljivije odglumio lik Džokera, a producenti otkrivaju da se u ulogu uneo toliko da je nekoliko puta sam odlučio šta će da radi u određenim scenama.

“Neke scene su detaljno isplanirane, poput one kada je u telefonskoj govornici ili kada se penje uz stepenice. Druge su rađene neplanski”, rekli su producenti i reditelji.

U filmu možemo da vidimo scenu gde Artur Flek (Finiks) stoji pored frižidera, zatim vadi stvari iz njega i ulazi unutra i zatvara vrata za sobom.

Foto: YouTube/Printscreen

“Kada je ušao u frižider, prvo nismo mogli da shvatimo šta radi. Namestili smo dve kamere, a Finix je razmišljao o tome šta bi uradio da trpi od velikih posledica nesanice. Svi smo ga u čudu posmatrali i ono što smo videli nam je bilo veoma čudno. Šta on radi, da je li to upravo ušao u frižider? Bilo je zabavno i čudno pratiti njegove pokrete”, otkrivaju oni.

Dodaju kako se identična stvar desila više puta, jer je Finix želeo da eksperimentiše, piše klix.

“Scena u kojoj Artur puca u zid je isplanirana, svi smo znali da će u jednom momentu da ispali metak iz pištolja. Međutim, kad je kamera počela da snima, Finix je ustao, počeo da igra i priča sam sa sobom. To nas je iznenadilo. Nismo želeli da ga prekidamo i pustili smo ga da nastavi sa onim što je zamislio”, izjavili su producenti.

Danas objavljeno

Tejlor Svift je i zvanično otkazala turneju “Lover Fest”

V.R.

Američki piloti vidjeli NLO, potvrdila i kontrola leta

V.R.

Baka zbog ljubavi ka Novaku je hit na društvenim mrežama!

Zeljka

Ostavite komentar