11. Aprila 2022.

Gejmerski dio interneta žali za virtuelnim klovnovskim cipelama?

Big Portal

Šalu na stranu, serijal Kingdom Hearts je zabavan, bajkovit, sa lepom i zanimljivom, iako nekada previše komplikovanom pričom koji svakako zaslužuje pažnju i vreme igrača. Sada, predstavljen je novi nastavak, iako još uvek nije poznat ni okviran datum izlaska ove video igre. Ako nas pitate, uvek je bolje biti neodređen nego ciljati datum samo da bi igra bila odložena. Uz to, nije poznat ni zaplet, kao ni to kako će se ovaj nastavak povezati sa prethodnim igrama iz ovog serijala. Ali, bitno je da se na njemu radi.

Ali, pomenuli smo da je internet jedno čudno mesto, pa da obrazložimo. Naime, u dosadašnjim Kingdom Hearts video igrama, Sora, glavni lik, nosio je ogromne cipele koje su veoma podsećale na one klovnovske. Moglo bi se reći da su mu one, uz poznati mačoključ, bile zaštitni znak.Međutim, kako je prikazano u trejleru, Sora je svoje klovnovske cipele zamenio udobnijim i praktičnijim patikama, a fanovi serijala su ostali razočarani. I ne samo to, već u jednom trenutku trejlera vidimo i da je Sora bos, što je takođe nešto na šta ljubitelju nikako nisu navikli. Sve ovo dovelo je do blagog nezadovoljstva, ali i tuge zbog toga što su legendarne klovnovske cipele otišle u nepovrat, javlja Kotaku.

Možda se čini da se šalimo, ali to stvarno nije slučaj. Jednostavno, fanovi su ljuti zbog virtuelnih cipela u video igri. Stoga, internet zaista jeste postao čudno mesto, i vrlo malo imamo da dodamo na to.

Pored toga, trejler prikazuje i kratak gejmplej segment u gradu i borbu sa ogromnim čudovištem, i moramo reći da sve to izgleda veoma lepo i veoma impresivno i zabavno. Dakle, sve miriše na još jedan hit. A kada će stići, to se ne zna.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare