Gejmeri novi i stari spremite se - Sudar imperija u Age of Empires 4 počinje u oktobru - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Gejmeri novi i stari spremite se – Sudar imperija u Age of Empires 4 počinje u oktobru

Čekanju je uskoro kraj. Posle odličnih remastera ranijih naslova, fanovi strategija iz Age of Empires serijala konačno ove jeseni, dobijaju priliku da zaigraju dugo očekivani četvrti deo u serijalu.

Kao deo E3 2021 prezentacije, Microsoft je otkrio da će Age of Empires 4 dostupan za igranje postati od 28. oktobra na PC plaformama, a kao što se moglo i naslutiti, od prvog dana će biti dostupan pretplatnicima Xbox Game Pass servisa. Takođe, AoE 4 će biti dostupan i putem Steam platforme, navodi play.co.rs.

Age of Empires IV donosi dosta toga za stare i nove igrače. Dobar deo mehanika će biti prepoznatljiv dugogodišnjim fanovima serijala, dok se mogu očekivati i noviteti u upravljanju imperijom kroz vekove.

Na raspolaganju će biti čak 8 različitih civilizacija, sa 4 kampanja i 35 misija koje imaju utemeljenost sa realnom istorijom. Pošto smo u 2021. godini, ovu strategiju neće zaobići mulitplejer mod, i to za do 8 igrača. Što se dodatnih modova tiče, novajlije će imati priliku da se upuste u tutorijal i specijalni story mod.

Danas objavljeno

Novi Dell monitori imaju izdižuću kameru i mikrofone sa utišavanjem buke

Vanja A

Novi MacBook Pro modeli bi mogli imati izrez u displeju

Vanja A

Hakeri ukrali 60 GB podataka – objavili video snimak kao potvrdu

V.R.

Ostavite komentar