Gejmer u penziji zbog povrede palca: Za šest godina zaradio skoro 400.000 dolara - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Gejmer u penziji zbog povrede palca: Za šest godina zaradio skoro 400.000 dolara

Jedan od najpoznatijih gejmera današnjice, Call of Duty igrač Tomas “ZooMaa” Paparato, objavio je kako mora da se povuče iz profesionalnog gejminga zbog povrede.

Naime, Paparato (25) povredio je palac i morao je da ga operiše, a na svom Twitter nalogu objavio je kako “jednostavno nije više moguće” da igra video-igre na profesionalnom nivou zbog bola u ruci.

“Srce mi se slama šro moram da se odreknem video-igre u koju sam ulagao sebe svakog dana, već osam godina”, napisao je bivši član NYSL ekipe.

Kako kaže, u pitanju je “najteža stvar koju je ikada morao da napiše”, ali problem sa zglobom i palcem je prevelik, pa ne može više da se takmiči u svetskom gejming vrhu.

“Ne uživam u takmičenju kada ne mogu da budem ZooMaa, koga svi ga znaju i vole. Osećam da ne bih bio fer prema sebi ili svom timu kada bih ponovo kroz sve to prolazio, potencijalno nanoseći još veću štetu ruci”, izjavio je.

Prema podacima dostupnim na internet-stranici esportsearnings, Paparato je, od nagrada sa turnira, zaradio 387,019 dolara tokom šest godina profesionalne gejming karijere.

Danas objavljeno

Instagram dobija još više reklama

Vanja A

Cooler Master predstavio MM712 – gejming miša od samo 59 grama

Vanja A

Mask opet želi Twitter, poznata i cijena

Vanja A

Ostavite komentar