Geekbench otkriva Realme C12 sa Helio P35 čipsetom i 3GB RAM-a - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Geekbench otkriva Realme C12 sa Helio P35 čipsetom i 3GB RAM-a

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije o novom modelu u okviru Realme C linije – Realme C12. Telefon (model RMX2189) je dobio nekoliko sertifikata na različitim tržištima, a sada se pojavio i na Geekbench listingu. Geekbench otkriva da Realme C12 koristi MediaTek Helio P35 čipset, zajedno sa 3GB RAM-a i Android 10…

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije o novom modelu u okviru Realme C linije – Realme C12. Telefon (model RMX2189) je dobio nekoliko sertifikata na različitim tržištima, a sada se pojavio i na Geekbench listingu.

Geekbench otkriva da Realme C12 koristi MediaTek Helio P35 čipset, zajedno sa 3GB RAM-a i Android 10 operativnim sistemom.

Telefon će imati i 4G-only konekciju, displej sa izrezom i 3.5mm priključak. Očekuje se i 6000mAh baterija, sa podrškom za 10W (5V@2A) punjenje.

Jasno je da Realme C12 spada u budžetski segment i neće biti predstavljen uz mnogo pompe, ali se očekuje da privuče veliki broj korisnika kojima je potreban telefon za obavljanje uobičajenih, svakodnevnih zadataka.

Izvor: GSMArena/Benchmark

Danas objavljeno

Ovaj mod GTA 5 pretvara u Night City iz Cyberpunka 2077

D

Parler se vraća: “Privatnost i sloboda govora su svetinja”

D

Greškom bacio hard disk sa 270 miliona dolara u bitkoinima

D

Ostavite komentar