Geekbench otkriva Realme C12 sa Helio P35 čipsetom i 3GB RAM-a - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Geekbench otkriva Realme C12 sa Helio P35 čipsetom i 3GB RAM-a

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije o novom modelu u okviru Realme C linije – Realme C12. Telefon (model RMX2189) je dobio nekoliko sertifikata na različitim tržištima, a sada se pojavio i na Geekbench listingu. Geekbench otkriva da Realme C12 koristi MediaTek Helio P35 čipset, zajedno sa 3GB RAM-a i Android 10…

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije o novom modelu u okviru Realme C linije – Realme C12. Telefon (model RMX2189) je dobio nekoliko sertifikata na različitim tržištima, a sada se pojavio i na Geekbench listingu.

Geekbench otkriva da Realme C12 koristi MediaTek Helio P35 čipset, zajedno sa 3GB RAM-a i Android 10 operativnim sistemom.

Telefon će imati i 4G-only konekciju, displej sa izrezom i 3.5mm priključak. Očekuje se i 6000mAh baterija, sa podrškom za 10W (5V@2A) punjenje.

Jasno je da Realme C12 spada u budžetski segment i neće biti predstavljen uz mnogo pompe, ali se očekuje da privuče veliki broj korisnika kojima je potreban telefon za obavljanje uobičajenih, svakodnevnih zadataka.

Izvor: GSMArena/Benchmark

Danas objavljeno

G.Skill najavljuje Ripjaws S5 seriju DDR5 memorija

Vanja A

Gigabyte Z690 AERO D kombinuje funkcionalnost sa vrhunskom estetikom

Vanja A

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

Vanja A

Ostavite komentar