26. Augusta 2020.

Gdje su danas i šta rade djevojke iz grupe Models?

Big Portal

Ne postoji mušakarac koji devedesetih godina nije maštao makar o tome da se upozna sa nekom članicom grupe “Models”, niti djevojka koja nije željela da izgleda kao neka od njih.

Nastale 1994. godine kao grupa manekenki koje pjevaju, prvu, ujedno i najprepoznatljiviju postavu “Modelsica”, činile su Ivana Berendika, Marijana Karanović Mimi, Ivana Stamenković Sindi i Aleksandra – Sandra Nikolić.

Sindi, koja je po mnogima bila najatraktivnija “Modelsica” i dalje je dio domaće javne scene. Ona je  pokušala da nakon napuštanja grupe oživi svoju karijeru u “Velikom bratu” koji se prikazivao 2013. godine. Izbacila je i singl “Telo gori”, međutim nakon toga se ponovo povukla. Danas nije toliko medijski eksponirana, a u žiži interesovanja našla se kad se borila za starateljstvo nad djetetom.

https://www.instagram.com/p/BKVg9-qgzKG/?utm_source=ig_embed

Sandra Nikolić je sada Sandra Meljničenko i uživa u luksuzu kao supruga jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Andreja Meljičenka. U braku sa njim je dobila kćerkicu Taru i kad nije sa mužem na jahti, može se vidjeti na revijama prestižnih svjetskih dizajnera, sa kojima se i druži. Ipak, nije zaboravila ni svoje stare prijatelje, pa mondenska mjesta širom svijeta posjećuje sa starom drugaricom, pjevačicom Ninom Badrić.

I Ivana Berendika se dobro udala – za jednog od osnivača kompanije Google, ali i sama gradi uspješnu karijeru kao dizajnerka nakita. Komade iz njenih kolekcija nose poznate javne ličnosti kao što su Rijana, Kejt Mos, Naomi Vots.

Najintrigantnija od svih je definitivno Mimi, koja je važila za najljepšu. Bivša “Modelsica” živi u Beogradu i javni život zamijenila je mirom porodične žene. Po izlasku iz grupe udala se za uspješnog biznismena i postala gospođa Živković. Prema pisanju nekih medija, njen suprug se bavi uvozom poznatog brenda automobila i roditelji su dvije djevojčice, Ivone i Martine.

Foto: PInk.rs
Foto: PInk.rs

Prisjetite se njihovog spota za pjesmu “Šef stanice”.

(Mondo.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare