Gdje je i kako danas živi odbjegli voditelj Vlada Stanojević - BIGportal.ba
Ex Yu

Gdje je i kako danas živi odbjegli voditelj Vlada Stanojević

Nekada jedan od najpopularnijih mladih voditelja, Vlada Stanojević, nakon skandala sa bivšom, preselio se u Ameriku i potpuno je promjenio svoj život.

Nedugo nakon što ga je bivša djevojka Ana Marija Žujović 2015. godine optužila za nasilje u porodici, Vlada je otišao u Ameriku. Kako je naveo, razlog za to je, navodno, to što je želio da “uči jezik”, a u međuvremenu se i zaposlio kao domaćin za klubove u Las Vegasu.

Stanojević se u Americi oženio, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigdje. Njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu prije nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Njegova supruga iz prethodne veze ima kćerku koju je Vlada prihvatio kao svoje dijete, te tako uživa u očinskim dužnostima. Djevojčica je već velika pa uživanje u druženju i zajedničkim aktivnostima nekadašnjem voditelju i te kako prijaju.

Inače, mnoge je iznenadilo tada, kada se pročulo da se Vlada oženio, a ceremnoniji je prisustvovalo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi. Mladenci su se dotjerali za venčanje, Vlada je nosio svečano crno odijelo i bijelu ružu na reveru, a njegova izabranica blistala je u vjenčanici.

Podsetimo, za Vladom je 2016. godine raspisana potjernica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s Anom Marijom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu.

Vladimir je Srbiju napustio nakon skandala sa bivšom djevojkom koja ga je optužila da ju je pretukao. Konkretno, fitnes instruktorka Ana Marija Žujović 3. februara 2015. godine na Facebooku je objavila svoju sliku na kojoj se na licu vide masnice.

Gdje je i kako danas živi odbjegli voditelj Vlada Stanojević

“Nisam Rijana ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela”, napisala je Ana Marija tada.

Stanojević se 4. februara 2015. oglasio saopštenjem, u kojem je naveo da je devojku “samo odgurnuo”.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Lazić: Devojka kaže da će me ostaviti, ako napravim “ružno dijete”

Vanja A

Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Vanja A

Lidija Vukićević objavila nikad viđenu sliku sa sinovima

Vanja A

Ostavite komentar