Gazi ka sedmoj deceniji, a pogledajte kako sada izgleda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Gazi ka sedmoj deceniji, a pogledajte kako sada izgleda

Pola Abdul istakla je svoje noge u haljini sa životinjskim printom i svetlucavim resicama na predstavljanju Nepraktičnih šaljivaca u Njujorku.

Ona glumi u novoj komediji koja je zasnovana na izuzetno popularnoj seriji TruTV “Nepraktični šaljivci”.

U utorak je Pola Abdul donela glamur na projekciju filma u Njujorku. Abdul (57) je blistala u dugačkoj haljini životinjskog printa sa šlicem do bedara koji joj je otkrio noge.

Haljina Skota Stadenberga imala je duge rukave i visoki okovratnik i istakla je sve obline ove televizijske ličnosti.Embed from Getty Images

Privukla je dodatnu pažnju na svoje noge sa svetlucavim resica koje su kradile rubove haljine. Bivša Lejkersica i članica žirija “Američkog idola” izašla je u crnim potpeticama sa podignutom platformom i puštenom dugom kosom oblikovanom u blage talase.

Abdul glumi sebe u filmu u kojem se pojavljuju Sal Vulkano, Džejms Mari, Džozef Gato i Brajan Kvin. Sva četvorica su poznati kao improvizatori i grupa za skečeve sa ostrva Staten Ajlend poznatiji koje zovu Zabavljači.

Film “Nepraktični šaljivci” je u bioskopima od pre nekoliko dana.Embed from Getty Images

Danas objavljeno

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

D

Ekspert za govor tijela: Pomoću sedam znakova saznajte da li vas partner laže

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

Ostavite komentar