Game Awards 2022: Najbolje igre godine i najave novih mega-hitova - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Game Awards 2022: Najbolje igre godine i najave novih mega-hitova

Igre kao što su Elden Ring, God of War: Ragnarok, Stray, Final Fantasy XIV i Bayonetta 3, pobedile su u jednoj ili više od 31 raspoložive kategorije.

Međutim, ukoliko ste pratili Game Awards pre, znate da ovaj događaj podjednako služi i kao najava novih naslova, igara od kojih se takođe očekuje mnogo. Evo nekih interesantnih trejlera koje smo sinoć videli.

Cyberpunk 2077 dobija nastavak

Ekspanzija pod nazivom Plantom liberty stiže naredne godine, naravno, Idris Elba je u glavnoj ulozi, a ne očekujemo ništa manje zabave nego sa originalnom igrom.

Diablo IV izlazi u junu 2023. godine

Dugo najavljivana igra na kojoj se radi već dobrih pet godina zakazana je za 6.6.2023. godine (a kako drugačije?), zajedno sa trejlerom koji je tu da nam zagolica maštu i pokaže delić onoga što možemo da očekujemo od jedne od najpopularnijih franšiza koje su definisale svoj žanr. Trejler možete pogledati ovde, ali ima ograničenje po pitanju godina, pa zahteva da budete prijavljeni.

Dune MMO

Stigao je i trejler za Dune: Awakening, u pitanju je MMO naslov, smešten u poznati univerzum, Na vama je sa preživite nebrojene opasnosti Arakisa i hiljada drugih planeta. Istražite koje su vaša uloga i identitet u potrazi za vodom, skrivanja od oluja i kontrole toka začina širom univerzuma.

Death Stranding 2

Jedna od igara koje su mnogo obećavale, ali nisu uspele da izdrže pritisak hajpa koje su kreirale je Death Stranding. Hideo Kojima se vraća sa nastavkom, i da, i ovaj izgleda potpuno uvrnuto.

Street Fighter 6 stiže 2. juna 2023. godine

Jedna od najpopularnijih tabačina ikada stiže sa novim trejlerom koji prikazuje veliki broj novih igrača kao što su Dee Jay, Manon, Marisa i JP. Pa i bilo je krajnje vreme da se serijal malo oplemeni.

Hades II

Interesantno je da je ekipa koja je napravila Hades odlučila da sa novom pričom krene „od nule“.  Hades II vas stavlja u cipele Melinoe, princeze podzemnog sveta koja treba da zaustavi Cronos-a, velikog Titana koji upravlja vremenom…

Viewfinder

Protagonista kojeg ne vidite drži fotografiju odštampanu sa tvita. Čuje se klik, a tvitovana fotografija odjednom postaje prozor u punu 3D sobu u koju protagonista može da uđe i istraži. Trejler traje 65 sekundi, a nama ništa nije bilo jasno posle prvih 5…

Benchmark.

Danas objavljeno

Koliko su bezbjedni vaši podaci na telefonu?

Vanja A

Odlaganje premijera izazvalo pad akcija Electronic Arts

Vanja A

Microsoft ipak povećava cijenu Xbox konzola

Vanja A

Ostavite komentar