Galeb zgrabio čivavu i odletio s njom, vlasnica utučena moli za pomoć - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Galeb zgrabio čivavu i odletio s njom, vlasnica utučena moli za pomoć

PTICE ponekad znaju biti pravi gnjavatori. Dovoljna je jedna sekunda da vam upropaste dan. Dok šetate parkom, kada idete na posao ili kada pijete kafu na otvorenom, dovoljno je jedno ciljanje i jedna kapljica da vam se raspoloženje promijeni u sekundi. No postoje i ptice koje idu korak dalje. Radi…

PTICE ponekad znaju biti pravi gnjavatori. Dovoljna je jedna sekunda da vam upropaste dan. Dok šetate parkom, kada idete na posao ili kada pijete kafu na otvorenom, dovoljno je jedno ciljanje i jedna kapljica da vam se raspoloženje promijeni u sekundi. No postoje i ptice koje idu korak dalje. Radi se o galebovima.

Svjedoci smo brojnih priča i videa u kojim galebovi ljudima kradu hranu, jednostavno je otmu iz nečijih ruku. Galeb iz ove priče puno je gori kradljivac. On je Becci Louise Hill ukrao psića te je odletio s njim u svom kljunu. Skrhana djevojka obratila se javnosti putem društvenih mreža i zamolila je sve ljude da otvore oči te da je pozovu ako ugledaju izgubljenu četverogodišnju čivavu.

Isto tako, upozorila je druge vlasnike malih pasa kako se ista stvar ne bi dogodila i njima. Njezin je psić bio u dvorištu i nikada u životu nije pomislila da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Javile su joj se brojne udruge za zaštitu životinja i azili te su podijelili njezinu priču. Nadamo se da će se njezin pas vratiti kući. 

Danas objavljeno

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

D

Ekspert za govor tijela: Pomoću sedam znakova saznajte da li vas partner laže

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

1 Komentar

Ostavite komentar