Galaxy Tab S8 će se isporučivati bez punjača, ali će biti u paketu sa S olovkom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy Tab S8 će se isporučivati bez punjača, ali će biti u paketu sa S olovkom

Ista praksa bi se mogla nastaviti sa lansiranjem Galaxy Tab S8, jer se priča da će se i njega isporučiti bez punjača.

Srećom, još uvek dobijate S Pen, tako da je to dobra kompenzacija.

Najnovije informacije dolaze od LetsGoDigital-a, koji tvrdi da će Galaxy Tab S8 serija tableta biti predstavljena tokom Galaxy Unpacked 2022 koji je zakazan za 8. februar. Nedostatak punjača uz tablet nije nepoznata pojava, ali Samsung ima za cilj da učinite to jednim, iako korejski gigant namerava da to nadoknadi tako što će obezbediti S Pen. Pošto se kaže da je Galaxy Tab S8 najjeftiniji od svih dolazećih modela, očekuju se neki kompromisi.

ekrans8.jpgNa primer, 11-inčni Galaxy Tab S8 možda neće dobiti istu S Pen kao flagship Galaxy Tab S8 Ultra. Prema prethodnim informacijama, S Pen koji se isporučuje sa Galaxy Tab S8 Ultra mogao bi da pokaže super-nisku latenciju od 2,4 ms, slično olovci dolazećeg Galaxy S22 Ultra. U izveštaju se navodi i da će imati kašnjenje od 9 ms i podržavati funkciju Air Gesture.

Srećom, ovo kašnjenje od 9 ms je mnogo brže od kašnjenja od 26 ms koje pripada S Pen-u Galaxy Tab S7, pa iako možda nije najbrži dodatak za olovke koji je Samsung ikada napravio, brži je od prethodne generacije, i to pravi ogromnu razliku. Osim toga, navodi se da Galaxy Tab S8 podržava Bluetooth 5.2, Samsung DeX i Wireless DeX. Pored toga, može imati veliku bateriju od 8.000 mAh koja se dopunjuje preko jednog USB-C porta.

kameras8.jpgAko želite punjač, moraćete da koristite postojeći ili da ga kupite zasebno. U izveštaju se još navodi da će Galaxy Tab S8 „verovatno podržavati“ brzo punjenje od 45W.

Benchmark.

Danas objavljeno

Windows 11 testira vidžete na desktopu

Vanja A

Kina koristi 3D štampač da napravi branu visoku 200 metara

Vanja A

YouTube dobija veoma korisnu funkciju

Vanja A

Ostavite komentar