Galaxy S22+: novi renderi i specifikacije potvrđuju glasine - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy S22+: novi renderi i specifikacije potvrđuju glasine

Dan zvaničnog predstavljanja Samsungove Galaxy S22 serije je sve bliži.

Kao što vidite na renderu iznad, Galaxy S22+ ima selfi kameru sa rupom u vrhu ekrana centralno postavljenu, dopunjenu ujednačenim okvirima oko nje. Dugme za napajanje i dugmad za kontrolu jačine zvuka nalaze se na desnoj strani uređaja, kao što se i očekivalo.

Navodno, Galaxy S22+ će imati metalnu šasiju (ove informacije dolaze na osnovu antena koje su vidljive na bočnim stranama telefona). Pozadi, telefon je opremljen trostrukom kamerom i LED blicem koji se nalazi sa desne strane modula kamere. Na dnu zadnje strane telefona vidimo suptilni Samsung logo.

Pored toga, leakster koji donosi ove informacije, donosi i nekompletne specifikacije uređaja. On kaže da će, suprotno nekim glasinama, Galaxy S22+ biti lansiran sa Exynos 2200 čipsetom u Evropi, što smo i očekivali, mada su ovo nezvanične tvrdnje te ih uvek treba uzeti sa dozom rezerve.Očekuje se da će Galaxy S22+ imati širokougaonu kameru od 50MP kao glavni senzor, dopunjenu tehnologijom Adaptive Pixel (navodno će i vanila Galaxy S22 takođe imati ovu funkciju). Tehnologija Adaptive Pixel ima dva režima za snimanje fotografija: režim od 108 MP i režim od 12 MP. Pored toga, slike će navodno biti snimljene u 12-bitnom formatu.

Očekuje se da će telefon moći da dostigne maksimalnu osvetljenost od 1.700 nita na svom prilagodljivom displeju brzine osvežavanja, što bi trebalo da obezbedi udobno gledanje čak i u svetlim uslovima napolju.

Što se tiče težine, očekuje se da će Galaxy S22+ biti malo teži u odnosu na Galaxy S22, i navodno će težiti 195 grama, dok je vanila S22 167 grama. Sasvim razumljivo, najteži od trija biće Galaxy S22 Ultra, za koji se veruje da dolazi sa težinom od 228 grama.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, potvrđuju se ranije glasine da će Galaxy S22+ imati baterijsku ćeliju od 4.500 mAh. Telefon će podržavati 45W žičano brzo punjenje.

Benchmark.

Danas objavljeno

Tviter kažnjen sa 150 miliona dolara – prodavali privatne podatke korisnika

Zeljka

Dyson razvija robote za sve kućne poslove koje mi ne volimo da radimo

Zeljka

Samsung Galaxy S23 i S24 bez Exynos procesora

Zeljka

Ostavite komentar