Galaxy S21 FE najvjerovatnije neće biti predstavljen tokom Unpacked događaja u avgustu - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy S21 FE najvjerovatnije neće biti predstavljen tokom Unpacked događaja u avgustu

Samsung će 11. avgusta održati svoj drugi ovogodišnji Unpacked događaj, tokom kojeg se očekuje predstavljanje novih fleksibilnih telefona, Galaxy Buds2 slušalica i pametnih satova. Mnogi su vjerovali da će tokom događaja biti predstavljen i Galaxy S21 FE ali izgleda da se to neće desiti.

Prema navodima sajta LetsGoDigital, koji tvrdi da je imao uvid u Samsungovu dokumentaciju, Galaxy S21 FE neće biti predstavljen u okviru Samsungovog predstojećeg Unpacked događaja.

Ovaj izveštaj se poklapa sa ranijim navodima iz juna, kada se sugerisalo da S21 FE neće biti objavljen tokom predstojećeg događaja. Poslednji izveštaji navode da najjeftiniji Galaxy S21 telefon neće biti predstavljen pre oktobra, a možda i kasnije.

Očekuje se da će Samsung Galaxy S21 FE imati 6.4-inčni FullHD+ Super AMOLED panel, sa 120Hz stopom osvežavanja. Od starta će podržavati Android 11, a imaće plastičnu poleđinu. Telefon će pokretati Snapdragon 888 čipset, a možda će postojati i varijanta sa Exynos 2100 čipom. Telefon se na renderima pojavljivao u sivoj, beloj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Izvor: Benchmark/LetsGoDigital

Danas objavljeno

Video igre na koje treba obratiti pažnju u oktobru

Vanja A

Da li vještačka inteligencija već bolje čita sa usana od ljudi?

Vanja A

Twitter nagoveštava kako će izgledati opcija izmijene tvitova

V.R.

Ostavite komentar