18. Marta 2020.

Galaxy S20: Šta jedan telefon čini istinskim flegšipom?

Big Portal

Samsung je ovogodišnjom Galaxy S20 serijom uređaja ponovo podigao lestvicu, u smislu šta jedan telefon čini istinskim flegšipom, pa su javnosti predstavljena čak tri modela, koja ispunjavaju kriterijume i najzahtevnijih korisnika.

Ono što nas danas definitivno najviše zanima je kamera telefona.

Od nekadašnjih modela sa nekoliko megapiksela, danas smo došli do uređaja čije performanse uveliko prevazilaze mnoge fotoaparate. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerama od 64 megapiksela, dok S20 Ultra sa svojih 108 megapiksela omogućava pravljenje najživopisnih fotografija do sada. Potpuno novi dizajn kamere, kombinuje veštačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom ikada, za fotografije savršenog kvaliteta. Raznovrsnost mogućnosti nove kamere ogleda se u različitim funkcijama kao što je Space Zoom tehnologija, koja koristi kombinaciju opcija Hybrid Optic Zoom i Super Resolution Zoom, uključujući digitalni zum na bazi veštačke inteligencije, time pružajući uvećanje slike od čak 100 puta na S20 Ultra modelu. U 2020. korisnici više ne moraju da prave kompromis sa smanjenim kvalitetom njihovih fotografija usled zumiranja, a da bi krajnji rezultat zaista bio vrhunski tu je Single Take opcija, koja omogućava da se fokusirate na trenutak. Galaxy S20 može da snima u različitim režimima rada i pomaže kreiranje najboljeg snimka uz pomoć veštačke inteligencije i funkcija, kao što su live focus, cropped, ultra-wide i druge.

Ipak, ono što čini Galaxy S20 flegšip serijom budućnosti, je prva kamera na pametnim telefonima sa mogućnošću snimanja videa u besprekornoj 8K rezoluciji. Od sada, snimke u najnaprednijoj rezoluciji ikada viđenoj na pametnim telefonima, korisnici mogu pogledati na Samsung QLED 8K televizoru ili izdvojiti kadar iz 8K videa i pretvoriti ga u fotografiju visoke rezolucije. Povrh svega, čak i snimci napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere, zahvaljujući Super Steady funkciji, anti-rolling stabilizaciji i analizi pokreta od strane veštačke inteligencije. Primera radi, snimak iz automobila u pokretu koji se kreće brdovitim putem kroz prirodu, sada će biti u kristalno jasnoj 8K rezoluciji, bez mutnih kadrova.

Samsung je pored odličnih performansi za svoju novu liniju flegšip telefona obezbedio i niz partnerstava, za potpuni ugođaj. Uz partnerstvo sa Google Duo, korišćenje video chat opcije postalo je još lakše, dok korisnici sada svoj 8K video mogu da okače direktno na YouTube, kao i da uživaju u ekskluzivnom Netflix sadržaju.

Široka ponuda sadržaja, kamere koje transformišu doživljaj snimanja videa i promena korisničkog iskustva kroz otvaranje novih mogućnosti putem inovativnih aplikacija, su ključne stavke koje karakterišu flegšip pametni telefon nove decenije – time Galaxy S20 serija nastavlja da opravdava epitet kompanije Samsung kao predvodnika mobilne industrije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare