GALAXY S20 SERIJA U m:tel ponudi telefoni koji će promijeniti svijet fotografije - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

GALAXY S20 SERIJA U m:tel ponudi telefoni koji će promijeniti svijet fotografije

Super pametni telefoni iz nove Galaxy S20 serije donose vrhunske performanse, kvalitetnu izradu i veliki napredak u rezoluciji i zumiranju pri snimanju.

Mogućnosti kamera u Galaxy S20 seriji su nevjerovatne. Veći senzori i vještačka inteligencija omogućiće da više ne razmišljate o savršenom trenutku ili savršenom kadru a snimljene noćne scena biće jasne kao da su snimane danju.

Osnovni model Galaxy S20 ima trostruki sistem kamera sa podrškom za autofokus i Super Steady video. Treći je telefoto senzor od 64 MP sa optičkom stabilizacijom i hibridnim optičkim zumom od 3x koji u kombinaciji sa digitalnim daje maksimalni zum od 30x. Napredniji model, Galaxy S20+ ima i senzor dubine.

Najbolji Samsungov telefon današnjice, Galaxy S20 Ultra stiže sa fantastičnim sistemom kamera. Sa četiri kamere od kojih je glavna od 108 MP i periskop kamera od 48 MP moći ćete da zumirate do detalja za koje niste ni znali da postoje. Space Zoom funkcija omogućava do 10x optičko te čak 100x hibridno zumiranje.Foto: M:tel

U preporučenoj tarifi Pretplata: XXL+ vrhunski telefon Galaxy S20 može biti vaš po cijeni od 79,29 KM dok ostatak možete platiti na mjesečne rate od 13,77 KM a Galaxy S20+ verziju možete kupiti po cijeni od 119,21 KM a ostatak platiti na rate od 20,73 KM.

Po specifikacijama najjači model ove serije, Galaxy S20 Ultra u istoj tarifi možete kupiti po cijeni od 239,20 KM a ostatak platiti na mjesečne rate od 41,60 KM.

O telefonima iz Galaxy S20 serije u m:tel ponudi raspitajte se u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili posjetite www.mtel.ba.

Danas objavljeno

Odložen The Last of Us za PC – fanovi će morati da se strpe

Vanja A

Novi početak za Microsoft Bing, dobija AI asistenciju

Vanja A

Apple razvija funkciju reverzibilnog bežičnog punjenja

Vanja A

Ostavite komentar