Galaxy Note10 neće imati fizičke tastere ni 3.5mm priključak - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy Note10 neće imati fizičke tastere ni 3.5mm priključak

Nove glasine, koje potiču od izvora bliskih Samsungovim planovima, sugerišu da Galaxy Note10 neće imati nikakve fizičke tastere.

Oni će biti zamenjeni kapacitivnim ili oblastima osetljivim na pritisak, koje će verovatno biti označene specijalnim izdignućima ili teksturom.

Glasine takođe potvrđuju i da će postojati dve Note10 verzije. Pored ovoga, biće odbačen i 3.5mm priključak za slušalice, a ovo bi moglo biti povezano sa implementiranjem veće baterije u uređaje.

Odbacivanje tastera bi moglo imati pozitivnu stranu – u aluminijumskom okviru neće biti izreza, a oni uglavnom predstavljaju najslabiju tačku u kućištima modernih telefona. Ovo bi moglo omogućiti tanje okvire, bez kompromitovanja itegriteta strukture uređaja.

Predstavljanje Samsung Galaxy Note10 se očekuje tokom avgusta, ukoliko se južnokorejska kompanija bude držala uobičajenog roadmapa. Telefon će imati izmenjen sistem kamera i punch-hole displej sa kamerom u sredini. Očekuje se i 6.66-inčni displej za veći model, kao i 4500mAh baterija, dok će manji Note10 imati 3400mAh bateriju.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Novi Dell monitori imaju izdižuću kameru i mikrofone sa utišavanjem buke

Vanja A

Novi MacBook Pro modeli bi mogli imati izrez u displeju

Vanja A

Hakeri ukrali 60 GB podataka – objavili video snimak kao potvrdu

V.R.

Ostavite komentar