Galaxy Fold će uskoro biti dostupan u više zemalja - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy Fold će uskoro biti dostupan u više zemalja

Dostupnost Samsung Galaxy Fold telefona će se uskoro proširiti na više zemalja, prema navodima “The Korea Heralda”. Japan, Meksiko, Poljska i Švajcarska će biti dodati na listu zemalja gde će Fold biti dostupan, a pridružiće se tržištima Južne Koreje, SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Singapura.

Za Južnu Koreju, Samsung već sprema treću turu telefona – kompanija prodaje svoj telefon u turama od po 10.000. Iako ima visoku cenu, dostupni primerci Galaxy Folda se rasprodaju za nekoliko minuta. Prema navodima analitičara tržišta, Samsung je već prodao 20.000 Fold modela u prethodne dve ture.

Industrijski zvaničnici sugerišu da je ovo više marketinška alatka, kako bi se povećala vrednost telefona preko limitirane dostupnosti. Oni ističu da je Samsung Display spremio 100.000 fleksibilnih displej panela, mada su neki od njih rezervisani za servisiranje.

Očekuje se da još jedno bitno tržište dobije Galaxy Fold, a to je Kina. To će se desiti 1. novrembra, a na ovom tržištu će se Galaxy Fold takmičiti sa Huawei Mate X modelom, koji se u prodaji očekuje krajem oktobra.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Huawei P50 Pro ima najbolju ocjenu za kamere na DxOmark testu

Vanja A

Rusija kaznila Google za 34.500 eura

Vanja A

MSI nagovještava nove X570S UNIFY, TOMAHAWK, CARBON i ACE matične ploče

Vanja A

Ostavite komentar