Galaxy A90 video pokazuje slajder sa rotirajućom kamerom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy A90 video pokazuje slajder sa rotirajućom kamerom

Već znamo da Samsung Galaxy A90 ima pop-up kameru. Međutim, novi 3D renderi i video pokazuju poprilično smeo dizajn. Telefon ima slajder koji se izdiže iz uređaja sa svojoj dvostrukom kamerom, koja potom može da se rotira kako bi postala selfi kamera.

Dojavljivač @IceUniverse ovaj dizajn naziva “gotovo kompletno tačnim”. Pre oko nedelju dana @OnLeaks je objavio tvit u kojem je istakao da će Galaxy A90 imati slajder sa rotirajućom kamerom.

Ovakav sistem ima mnoge prednosti – kreiranje selfija kamerom na poleđini, prednji ekran je Infinity Screen bez izreza. Mana je to što telefon ima dva pokretna dela (što je za dva više nego kod većine drugih uređaja).

Samsung Galaxy A90 takođe neće imati opciju otključavanja preko crta lica, ali zato ima senzor otiska prsta u ekranu. Galaxy A serija telefona je poznata po eksperimentisanju – donela nam je prvi telefon sa četiri kamere na poleđini, takođe je prva Samsungova linija sa punch-hole kamerom i prvim ekranom sa izrezom.

Moraćemo da sačekamo 10. april kako bismo se uverili u verodostojnost novih fotografija i videa, kao i kako bismo saznali sve druge detalje o Galaxy A90 modelu.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Apple bi mogao predstaviti dva nova MacBook Pro modela i M1X Mac mini tokom četvrtog tromesečja

Vanja A

Samsung je počeo sa masovnom proizvodnjom Galaxy Z Flip3 telefona

Vanja A

Da li će novi Windows biti besplatan?

V.R.

Ostavite komentar