Galaxy A23 mnogo liči na Galaxy A53 na ovim novim renderima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Galaxy A23 mnogo liči na Galaxy A53 na ovim novim renderima

Nakon što je prošle nedelje predstavio liniju Galaxy S22 serije, Samsung se sprema da osveži svoju pristupačnu Galaxy A seriju. Tokom proteklih nekoliko meseci, videli smo nekoliko glasina informacija o Galaxy A53 i Galaxy A73. Sada dobijamo uvid u još jedan uređaj u Samsungovoj liniji Galaxy A za 2022. godinu: Galaxy A23.

Danas su otkriveni CAD renderi Galaxy A23, dajući nam prvi uvid u naslednika Galaxy A22 uređaja. Što se dizajna tiče, Galaxy A23 predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na prošlogodišnji model. Kao što možete videti na slikama, Galaxy A23 mnogo liči na Galaxy A53, posebno sa zadnje strane. Na poleđini se može videti četvorostruka kamera, korak dalje od trostrukih kamera prošlogodišnjeg modela. Sa prednje strane, telefon ima ravan ekran sa izrezom u obliku kapljice za selfi kameru. U međuvremenu, na dnu se nalaze zvučnik, priključak za slušalice i USB C port.

Prema curenju, Galaxy A23 ima dimenzije 165,4 x 77,0 x 8,55 mm (10,3 mm kada se uzme u obzir izbočina kamere). Telefon navodno ima ekran od 6,6 inča, što ga čini nešto većim od 6,4-inčnog panela Galaxy A22. Ostala svojstva ekrana, kao što su rezolucija, brzina osvežavanja i tip panela, nisu poznata. Da podsetimo, Galaxy A22 ima HD+ AMOLED panel sa brzinom osvežavanja od 90Hz.

Dok je Galaxy A22 došao sa bočnim skenerom otiska prsta, veruje se da će Galaxy A23 biti opremljen skenerom otiska prsta na ekranu. Ne zna se mnogo o drugom hardveru telefona, uključujući čipset, senzore kamere, veličinu baterije, brzinu punjenja, itd. U ovom trenutku, Samsung nije zvanično potvrdio ništa o Galaxy A23, ali očekujemo da saznamo više o telefonu u narednim nedeljama, javlja XDA-Developers.

Danas objavljeno

Samsungov skener otiska prsta će navodno biti 2,5 milijarde puta sigurniji do 2025. godine

Vanja A

Korisnici širom svijeta prijavljuju da je Fejsbuk pao

Vanja A

Predstavljene natrijum-jonske baterije, jeftinije i podjednako dobre kao litijumske

Vanja A

Ostavite komentar