Gagi Jovanović izašao iz bolnice na kućno liječenje! - BIGportal.ba
Ex Yu

Gagi Jovanović izašao iz bolnice na kućno liječenje!

Paparaco Kurira uslikao je jutros glumca Dragana Gagija Jovanovića, kako izlazi iz Kliničkog centra Srbije i odlazi na kućno liječenje.

On je u bolnici boravio od petka, kada je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u stomaku, uzrokovanih gastritisom.

Dragan Gagi Jovanović

Kako smo mogli da primetimo, glumac je vidno smršao. On je bio obučen u plavu trenerku i belu majicu, dok je na nogama imao sandale. Njega je na ulazu sačekao prijatelj, sa kojim se pozdravio i laganim korakom uputio ka automobilu, koji je bio nedaleko parkiran.

– Kako je bilo, bolje je. Sad je lakše – rekao je Gagi pratiocu.

Tako se ispunila Gagijeva želja da bude pušten na kućno lečenje, što nam je i potvrdio kada smo ga juče kontaktirali, da bi ga pitali kako se oseća.

– Hvala na pitanju, bolje sam. Istina je da sam primljen u bolnicu zbog gastritisa. Nadam se da ću izaći za nekoliko dana – rekao nam je juče Jovanović.

Podsetimo, Dragan je došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova.

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spasilo kičmu.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Komšije Dare Bubamare iz Novog sada razvezale jezik: Pjevačica ima penthaus u elitnom dijelu, a evo kakva je privatno!

V.R.

Nada Topčagić: Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

V.R.

Džejla Ramović napustila Balkan: Upisala fakultet daleko od kuće, sestra joj uputila dirljivu poruku

V.R.

Ostavite komentar