Gaga fascinirana: Traži od svog tima da dođu do Đurićeve - BIGportal.ba
Ex Yu

Gaga fascinirana: Traži od svog tima da dođu do Đurićeve

JEDNA od onih koji nisu ostali imuni na Konstraktinu pojavu i muziku je Lejdi Gaga, sa kojom poslednjih nedelja porede našu evrovizijsku predstavnicu.

Kako se saznaje, ne samo da je Konstrakta privukla Gaginu pažnju, već je pop zvezda zatražila od svog tima da dođu do Đurićeve i ponude joj saradnju na duže staze.

Foto: AP Photo/Luca Bruno

– Konstrakta je nedeljama pre nego što je stigla u Torino imala veliki uspeh na svetskom nivou. NJena pesma “In corpore sano” postala je jedna od najslušanijih na mnogim platformama, a njen uspeh je rastao iz dana u dan. Kada se pojavila na Evroviziji, u evropskim medijima su je sve češće nazivali srpskom Lejdi Gagom. Takvi napisi su privukli Lejdi Gagu, koja je u Konstrakti prepoznala veliki potencijal za svetsku scenu – ispričao je neimenovani izvor, i otkrio da je pevačica tražila da njen tim stupi u kontakt sa Konstraktinim saradnicima.

– Lejdi Gaga je oduševljena njenim nastupom, pojavom i dosadašnjom muzičkom karijerom i kod nje je prepoznala autentičnost. Planira da joj ponudi konkretnu saradnju nakon što se slegne haos oko Evrovizije, jer smatra da će to biti savršen trenutak. Rado će joj pomoći da se probije na svetsko tržište kako zbog talenta, tako i zbog činjenice da Gaga obožava Srbiju, u kojoj je bila pre nekoliko godina sa svojim tadašnjim verenikom – priča izvor, i navodi da Konstrakta, iako je žanrovski veoma različita od Lejdi Gage, poštuje njen lik i delo.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar