G.SKILL objavio Trident Z Neo DDR4 memoriju za AMD Ryzen 3000 i X570 platformu - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

G.SKILL objavio Trident Z Neo DDR4 memoriju za AMD Ryzen 3000 i X570 platformu

Kompanija G.SKILL je objavila Trident Z Neo DDR4 seriju memorija za najnoviju AMD Ryzen 3000 seriju procesora na AMD X570 platformi.

Kompanija G.SKILL je objavila Trident Z Neo DDR4 seriju memorija za najnoviju AMD Ryzen 3000 seriju procesora na AMD X570 platformi. Memoriju karakterišu skladan dizajn provodnika toplote u dva tona, prilagodljivo RGB osvetljenje i optimizovane specifikacije za novu AMD platformu.

Sistemi sa AMD Ryzen procesorima su poznati po tome da usklađuju performanse sa brzinom memorije, a Trident Z Neo je kreiran kako bi ponudio optimalne performanse uz najnoviju AMD Ryzen 3000 seriju procesora na AMD X570 matičnim pločama. Sa najnovijom serijom AMD procesora, frekvenciji DDR4 memorije je omogućeno da ide do DDR4-5774MHz, što je naviša brzina memorije postignuta na AMD platformi uz hlađenje tečnim azotom. Ovaj rekord je ozvaničen u CPU-Z validaciji, na MSI MEG X570 GODLIKE ploči.

Trident Z Neo DDR4 memoriju krasi kontrast crnog brušenog aluminijuma, sa srebrnim pokrovom, kao i živopisna šematika boja za provodnik toplote. Tu je RGB osvetljenje u osam zona, koje je moguće kontrolisati preko Trident Z lighting softvera, koji već podržava Trident Z RGB i Trident Z Royal serije. Takođe nova memorija podržava i različita RGB softverska rešenja drugih proizvođača, kao što su Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light i ASRock Polychrome.

Trident Z Neo memorija će biti dostupna u DRAM frekvencijama brzine do DDR4-3600, uz veoma efikasnu CL14-15-15-35 latenciju i u veoma širokom spektru kapaciteta, do 64GB (16GB x 4).

G.SKILL Trident Z Neo DDR4 memorijski kitovi će se u prodaji naći tokom jula, preko distributivnog kanala partnera kompanije G.SKILL, širom sveta.

Izvor: G.SKILL

Danas objavljeno

G.SKILL objavio DDR5-6400 CL32 memorijski komplet sa ekstremno malim kašnjenjem

Vanja A

iPhone uređaji bi uskoro mogli da prihvataju beskontaktna plaćanja koristeći NFC

Vanja A

YouTube želi da doda NFT u svoje servise

Vanja A

Ostavite komentar