Fulam se rješava "pojačanja" – Marković i Babel pakuju kofere - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Fulam se rješava “pojačanja” – Marković i Babel pakuju kofere

Bivši fudbaler Partizana Lazar Marković će napustiti Fulam na kraju sezone, a sa njim iz kluba će otići i holandski reprezentativac Rajan Babel.

Tokom dana je Fulam napustilo 19 fudbalera, a među njima su i igrači koji su bili na pozajmicama, poput Kaluma Čejmbersa, Andrea Širlea i Timotija Fosu-Mense.

Marković je u London stigao tokom zime, na preporuku Aleksandra Mitrovića, pošto je prethodno morao da napusti Liverpul.

Brzonogi krilni napadač je odigrao svega 44 minuta za Fulam, a ranije je kao igrač Liverpula boravio na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu i Anderlehtu.

Ponikao je u čačanskom Borcu, odakle je kao 12-godišnjak prešao u mlađe kategorije Partizana, za koji je kao senior odigrao dve sezone.

Njegov kolega sa ofanzivnih krilnih pozicija Babel odlazi iz Fulama kao promašeno pojačanje, iako se očekivalo da značajno pomogne timu u pokušaju da ostane u Premijer ligi.

Pošto londonska ekipa u tome nije uspela, očekuje se da ostane i bez Mitrovića, za koga su navodno zainteresovani pojedini klubovi iz elitnog ranga takmičenja.

Danas objavljeno

Jokić završio na Markanenovom posteru

Zeljka

Zvezda u Kneževini, Kalinić neizvjestan

Zeljka

Jokić: Nemam pojma šta nam je

Zeljka

Ostavite komentar