28. Juna 2020.

Fujifilm webcam softver će raditi na macOS-u od jula

Big Portal

Ako ste vlasnik Fujifilm fotoaparata, do sada nije bilo moguće korististi nedavno objavljeni softver Fujifilm X webcam sa Mac računarima. To će se uskoro promeniti.

Radi se na dodavanju podrške za macOS

Kompanija Fujifilm je najavila da radi na dodavanju podrške za macOS operativne sisteme, za softver Fujifilm X Webcam. Proizvođač kamera planira da objavi ažuriranje negde sredinom jula. U međuvremenu, dobra vest je da dve Fujifilm povoljne mirrorless kamere, X-T200 i X-A7, sada rade sa softverom. Kao i do sada, postupak korišćenja vašeg Fujifilma kao web kamere je jednostavan.

Sve što treba je da preuzmete i instalirate novi firmver, povežete fotoaparat na svoj Windows 10 PC računar uz pomoć USB kabla i promenite video izvor u aplikaciji koju planirate da koristite. Funkcija web kamere kompatibilna je sa ZoomGoogle MeetSkype i Microsoft Teams alatima. Pored dve kamere koje će biti dodate u ažuriranju, Fujifilm X Webcam kompatibilan je sa šest drugih kamera i to: X-X1, X-Pro2, X-Pro3, X-T2, X-T3 i X-T4. Vlasnici Canon i Panasonic kamera takođe mogu nadograditi podešavanja web kamere pomoću aplikacije svog proizvođača.

Izvor: Engadget/PCPress

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare