Fudbaler upoznao pjevačicu sa roditeljima - BIGportal.ba
Ex Yu

Fudbaler upoznao pjevačicu sa roditeljima

Katarina Grujić i fubaler Crvene zvezde Marko Gobeljić nedavno su objelodanili svoju vezu i od tog trenutka ne prestaju da javno i opušteno pokazuju koliko su zaljubljeni.

Zajedničke slike i klipovi u kojima se ljube preplavili su mreže, a Kaća je nedavno objasnila i kako im veza funkcioniše s obzirom da su oboje javne ličnosti i imaju mnogo obaveza, ali i da svaki slobodan trenutak koriste da bude zajedno.

Kaća je za vrijeme poslednjeg derbija na Instagramu objavila video na kojem se veseli s “ženama fudbalera”, a domaći mediji sada prenose da su ona i Gobeljić otpočeli zajednički život u njegovom stanu na Voždovcu, prenosi Blic.

– Njih dvoje su poslije samo pet mjeseci veze odlučili da žive zajedno. Više ne mogu da podnesu razdvojenost, pa su se dogovorili da žive zajedno. Marko ima veliki stan na Voždovcu koji se nalazi blizu njene porodične kuće, pa Kaća svaki dan skokne do roditelja dok je on na treningu. Oni funkcionišu kao da su u braku. Zajedno sređuju kuću, idu u kupovinu, gledaju filmove, ma pravi bračni par – rekao je izvor.

Prema njegovim riječima, Kaća je već upoznala budućeg svekra i svekrvu.

– Marko je nedavno vodio Kaću u Kraljevo kod svojih roditelja. Želio je da je njegovi roditelji upoznaju i bio je baš srećan što im se dopala. Ugostili su je kao kraljicu – dodao je izvor za Informer.

Pjevačica ne voli da priča o svom emotivnom životu, jer se, kako kaže, u prošlosti opekla.

– Kad bih rekla da živimo na istoj adresi, odmah bi ste znali gdje smo i čekali bi nas paparaci. Ako bih rekla da ne živimo zajedno, onda bi ste mislili da nešto nije u redu. Jednostavno, stalno smo zajedno, to je sve što treba da znate – rekla je folk zvijezda.

Danas objavljeno

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Teodora Džehverović zaludjela pratioce provokativnim fotkama sa plaže

V.R.

Zorica Marković objavila sliku iz mladosti

V.R.

Ostavite komentar