FUDBALER SPREMA PRSTEN ZA KAĆU Priča se da porodica na sve načine pokušava da ga odgovori - BIGportal.ba
Ex Yu

FUDBALER SPREMA PRSTEN ZA KAĆU Priča se da porodica na sve načine pokušava da ga odgovori

Kako pišu domaći mediji, fudbaler Marko Gobeljić sprema se da zaprosi pjevačicu Katarinu Grujić, sa kojom je u vezi nekoliko mjeseci.

arko Gobeljić, fudbaler Crvene zvezde, namjerava da podigne vezu sa Kaćom Grujić na viši nivo i da joj pokaže da ima ozbiljne namjere, zbog čega već neko vrijeme traži savršen prsten za Grujićevu, piše Alo.

– Ljubav između Kaće i Gobelje desila se na prvi pogled i od trenutka kada su počeli vezu ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Uživaju u vremenu koje provode sami, a prijatelji ih odavno ne prepoznaju.

Gobelja se, od dečka koji je dnevno mijenjao po nekoliko djevojaka, promijenio za 180 stepeni, te je siguran da je Kaća ona koju je sve vrijeme čekao.

FOTO: VELJKO IVANOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VELJKO IVANOVIĆ/RAS SRBIJA

To je razlog zbog čega po svaku cijenu želi da je zadrži, a ovih dana traži savršeni prsten kojim će je zaprositi – kaže izvor ovog lista i dodaje:

– Iako je Markova porodica izuzetno zavoljela Kaću, nisu za to da se vjere, a potom i vjenčaju. Smatraju da je za takav potez prerano i da bi mogao da sačeka bar još pola godine. Osim toga, njegova porodica smatra da će vjeridba uplašiti Katarinu, pa na sve načine pokušavaju da ga odgovore – rekao je ovaj izvor.

 I dok porodica nije za ozvaničenje veze, prijatelji su podijeljeni i donekle ga podržavaju u odluci. Znaju koliko se njih dvoje iskreno vole, piše Alo.

– Gobelja radi sve da Kaći pokaže ljubav, ona još uijek nije sasvim sigurna da ga je potpuno promijenila. Zna da je u nju zaljubljen do ušiju, ali ni na kraj pameti joj nije da će je zaprositi. Sigurno je da će za nju napraviti spektakl i da će je oduševiti vjeridbom, ali ostaje da vidimo da li će ona pristati da ozvaniči odnos i smiri jednog od najvragolastijih muškaraca sa naše sportske scene – tvrdi izvor.

Danas objavljeno

Viktor Savić hteo da se našali na račun Marije Šerifović, pa izazvao BURNE REAKCIJE

Zeljka

I JANA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA: 120 kvadrata, tri sobe i dvije terase

Zeljka

Jelena i Novak UPISUJU SINA STEFANA U SRPSKU ŠKOLU

Zeljka

Ostavite komentar