Fudbaler Malmea propustio svoju svadbu zbog utakmice, mijenjao ga brat - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Fudbaler Malmea propustio svoju svadbu zbog utakmice, mijenjao ga brat

Novi napadač fudbalskog kluba Malme Mohamed Buja Turej propustio je sopstveno venčanje kako bi debitovao za švedski klub na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Didelanža, prenijeli su švedski mediji.

Saigrač srpskog fudbalera Veljka Birmančevića otkrio je da ga je na venčanju predstavljao rođeni brat i da je ceremonija obavljena bez njega.

a Ligu Evrope protiv Didelanža, preneli su švedski mediji.

Saigrač srpskog fudbalera Veljka Birmančevića otkrio je da ga je na venčanju predstavljao rođeni brat i da je ceremonija obavljena bez njega.

„Moj brat me zastupao na venčanju. Venčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali nisam bio tamo, jer me Malme zamolio da dođem ranije“, izjavio je Turej, a preneli švedski mediji.

Fudbaler iz Sijera Leonea na društvenim mrežama objavio je slike sa venčanja, a objasnio je da su one nastale ranije.

„Slikali smo se unapred. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju menjao me je brat, dok će supruga živeti ovde sa mnom. Kad je reč o medenom mesecu, prvo moramo da budemo prvaci“, rekao je napadač Malmea.

Mohamed Buja Turej ovog leta stigao je u Malme iz kineskog Henana, a na utakmici protiv Didelanža na teren je ušao s klupe i odigrao desetak minuta.

RTS MAGAZIN.

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar